Nyheter

Kooikerträff 28 maj Visseltofta

Nu är det dags för årets första träff🙂.
Lördagen den 28 maj kl 11 träffas vi här i Visseltofta i norra Skåne för att gå en promenad och hitta på något kul med våra hundar. Kom gärna med förslag på något att göra.Såklart bjuder jag på fika och kaffe men ni får ta med mat om ni vill ha det. Grillen kommer att vara igång så det finns tillfälle att grilla om man vill. Ta med något att sitta på också. Sista anmälningen är måndagen den 23 maj, antingen här, på messenger,sms eller ringa på 0730427154. Meddela om det är något ni inte tål med tanke på att jag ska baka.
Hoppas så många som möjligt av er kan komma så vi får en trevlig dag tillsammans!😀🐕 Ett perfekt tillfälle för er som är intresserade av rasen att träffa flera stycken.Jag ska lägga in den vanliga beställningen om fint väder också🌞. Hoppas vi ses!!

 

Mvh Marita Reijonen, Kennel Meisje's

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev som är utskickade per mail och finns också att läsa på Logga in (För medlemmar)

 Nyhetsbrevet går ut till alla SKooi:s medlemmar via den e-post adress om man angett till SKKs medlemsservice.
Har du inte fått något mail från oss så kan det bero på att:

1/ Du har uppgett felaktig adress till SKKs medlemservice eller har inte angett din mail alls - kontakta medlem@skk.se för att se om de har rätt adress eller om den finns med.

2/ Du har sagt ifrån dig att du inte vill ha mail från SKooi - vill du ändra detta så kontakta medlem@skk.se

3/ Du är alldeles ny medlem och vi har ännu inte fått in dina uppgifter i registret. - kontakta SKooi:s styrelse på styrelse@skooi.se så skickar vi en kopia.

Nyhetsbrevet finns även att ladda ner eller läsa via datorn under fliken Logga in (för medlemmar)
-Har du glömt koden till sidan? Maila någon i styrelsen så skickar vi den igen.

Bildspel

Bildspel