Nyheter

Svensk seger i Nederländerna på rasspecialen!

Svenskfödd och svensk-ägd kooiker Jingle  (Duckhills Joy Jingle of Rudi) blev Bäst in Show - BIS på kooikerspecialen i hemlandet Nederländarna 12 november 2022 i Zutphen.

Hela 112 kooikrar var anmäld till rasspecialen som dömdes av 3 rasspecialister: Carla Snels, Tuus Adrichem Boogaert-Kwint och Hans Boelaars.
Jingle blev 1a med excellent i championsklassen hane (domare Carla Snels) och sedan bästa hane och BIS (domare Tuus och Carla).
Dazzle från Sverige (Qunacks Favour Noble Noisette) ägs av samma ägare som Jingle, import från Holland blev reserv bästa tik in show och BIS Veteran som 10-åring! Dazzle vann rasspecialen i Nederländarna 2014 så det var extra speceiellt att stå på prispallen igen.

Femke (ägare och uppfödare): "Det är otroligt speciellt att vinna den allra storsta utställningen för kooikrar i världen. Min Dazzle vann i 2014 och att ta med vinsten hem till Sverige 2022 igen med en egen uppfödd kooiker från min kennel är soklart en oslagbar känsla!"

bis 2022 3

bis 2022 4

bis 2022 5

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev som är utskickade per mail och finns också att läsa på Logga in (För medlemmar)

 Nyhetsbrevet går ut till alla SKooi:s medlemmar via den e-post adress om man angett till SKKs medlemsservice.
Har du inte fått något mail från oss så kan det bero på att:

1/ Du har uppgett felaktig adress till SKKs medlemservice eller har inte angett din mail alls - kontakta medlem@skk.se för att se om de har rätt adress eller om den finns med.

2/ Du har sagt ifrån dig att du inte vill ha mail från SKooi - vill du ändra detta så kontakta medlem@skk.se

3/ Du är alldeles ny medlem och vi har ännu inte fått in dina uppgifter i registret. - kontakta SKooi:s styrelse på styrelse@skooi.se så skickar vi en kopia.

Nyhetsbrevet finns även att ladda ner eller läsa via datorn under fliken Logga in (för medlemmar)
-Har du glömt koden till sidan? Maila någon i styrelsen så skickar vi den igen.

Bildspel

Bildspel