Välkomna till Degeberga 20-21 augusti 2022!

Anmälan till CS och KM är stängt

Detta är för många kooikerägare höjdpunkten på året när vi får träffas och prata kooiker, se och träffa alla hundar, tävla i agility, rallylydnad, utställning och nytt för i år lydnad. Här kan man få inspiration till kommande avelskombinationer, träffa andra uppfödare och kooikerägare och ha knyta nya och gamla kontakter.

En EXTRA anledning att anmäla eller besöka CS och KM: Det finns en otrolig duktig fotograf på plats som kán kooiker! Han kommer med en fotostudio och alla har möjlighet att har sina älskade vovve framför en proffskamera (alla raser välkommen). Se info nedan:
Vi vill gärna presentera en ny sponsor till KM och CS: Happyphotos (Göran Elmertoft)

Happy Photos https://happyphotos.mypixieset.com/ sponsrar med 3 bronspaket (se hemsidan) i form av presentkort till hundfotograferingar till vinnaren av de KM tävlingar som kommer hållas (rallylydnad, lydnad,agility). Dessa fotograferingar kommer inte ske på plats i Degeberga utan kommer ske vid annat tillfälle på plats pristagarna tillsammans med Happy Photos/Göran kommer överens om.

Det går jättebra att höra av sig till styrelsen om man vill vara med på ett hörn och arrangera eller har idéer om hur man kan hjälpa till. Du är kanske jätteduktig på att hitta sponsorer som vill skänka priser till tävlingarna, har ett freestyleprogram som du vill visa upp för oss andra, vill ordna med den gemensamma middagen på lördagkvällen eller något annat?


Hör av dig till styrelse@skooi.se och berätta vad du vill hjälpa till med.

 

Medlemskapsnummer hittar du på https://www.mittskk.se/  Logga in med bank ID.

KM REGLER

Rallylydnad
Tävlingen är en inofficiell klass och är en bana där skyltar från samtliga officiella klasser och även ”skojskyltar” kan förekomma Hundar över 10 månader får delta och hunden framförs endast på förarens vänstra sida. Föraren får själv välja om hunden hålls kopplad eller inte. Bedömningen sker utifrån de officiella reglerna oberoende på vad man väljer.

Agility
KM avgörs genom att resultat från en agilityklass och en hoppklass läggs ihop, nivåerna är motsvarande klass 2. Om man önskar kan man delta i endast en klass men då deltar man inte i KM.
Blåbärsklass arrangeras för hundar som är över 15 månader. Hundar som på officell tävling har tagit en ”pinne” kan delta i blåbärsklassen men är då utom tävlan. Banan har ca 12-14 hinder som endast är hopphinder och tunnlar.

Lydnad
Moment och momenbeskrivningar är sammansatta efter samtliga officiella klasser inom lydnad samt några "skoj-moment" Det som ingår i lydnaden är Följsamhet, Inkallande, Sitt under marsch, Sändande runt en kon, Apportering, Fjärrdirigering, Hopp över hinder, Sittande i grupp 1 minut, Distraktioner och Vittringsprov och apportering. Ladda ner hela dokumentet med moment och beskrivningar här.

 

Betalningsinformation

Betalning: ange CS-KM 22 + registreringsnr i stamtavlan vid betalning!

Bankgiro: 5204-4898

Plusgiro: 197 85 80-7

IBAN: SE79 9500 0099 6042 1978 5807

BIC SWIFT: NDEASESS

Swish: 123 295 47 09

INBJUDAN KLUBBMÄSTERSKAP 2022

KM inbjudan

INBJUDAN TILL CLUBSHOW 2022

CS INBJUDAN

Boendeinformation Club Show 2022

Degeberga Stugby, Degeberga
044-35 00 60
www.degebergastugby.se

Detta är platsen där CS och KM genomförs på. Här bor du mitt i smeten. Det finns tält-, husbils- och husvagnsplatser. Stugor finns också att hyra och några av dessa är förbokade av SKooi, maila till zonovas@hotmail.com
Först till kvarn gäller

 

Övrigt boende i närheten:

Charlottsborgs Camping & Vandrarhem , Kristianstad
044-21 07 67
www.charlottsborgsvandrarhem.se

 

Hotel Park Allé, Kristianstad
044-21 77 40
www.hotelparkalle.se/kristianstad

 

Brösarps Gästgifveri, Brösarp  
0414-736 80
www.gastis.se