Årets Hederspris 2020

Det har blivit dags att skicka in nomineringarna till Årets Hederspris 2020
 
Du som är medlem i SKooi kan nominera en medlem eller hund vars ägare/tävlingsförare är medlem i SKooi. Nomineringen kan t.ex. vara för tävlingsmeriter uppnådda under året som priset avser, förtjänstfullt arbete inom SKooi eller för rasens utveckling under året, prestation av bragdkaraktär, eller något annat som du som medlem tycker ska lyftas fram. 
 
Minst tre nominerade krävs för att priset ska delas ut, maxantal är fem kandidater som man kan rösta på. Årets Hederspris ska motiveras av den som nominerar och utdelas till den som får flest röster. SKooi:s styrelse tar emot nomineringarna och avgör vilka kandidater som går till omröstning. 
 
De nominerade presenteras (efter att ha blivit tillfrågade) på hemsidan. Röstning sker med en röst per medlem i SKooi fram till årsmötet där priset delas ut.
 
Vinnaren får en specialrosett för Årets Hederspris samt ett års medlemskap i SKooi. 
 
Senast 31/12 ska nomineringarna vara styrelsen tillhanda. 
 

Nominera Årets Hederspris 2020

Nedan kan ni nominera någon till Årets hederspris.


 

 

 

 

 

Årets hederspris 2019

STORT GRATTIS till Anette Zimmergren som får Årets Hederspris 2019!

Motiveringen lyder:

”Anette är en förebild inom hundträning. Hon visar på ett utmärkt sätt att man med tålamod, känslighet och positiva träningsmetoder kan lära en kooiker nästan vad som helst. Tillsammans med sin kooiker Flynn har de genom året inspirerat till träning och aktivitet genom sitt instagramkonto @working.kooikers och har även lånat SKooi’s konto för tips om träning. Under 2019 har de haft stora framgångar inom Freestyle och dansat sig till både championat och guldmedalj på Ungdoms SM. De kvalade till Agria Freestyle Cup och SM där de tog guldmedelj respektive kom på en 11e plats.”

 

På bild: Anette och SE FSCH FDI FDII Duckhills Royal Flynn of Emma

anette  flynn årets hederspris

Årets hederspris 2018

Årets hederspris 2018 tilldelas Teresa Olofsson

Teresa Olofsson

Motivering: Teresa har ett brinnande intresse för Nederlandse Kooikerhondje och Svenska Kooikerhondjeklubben. Teresa har ett stort engagemang gentemot rasklubben och rasen då hon inte bara är ute på tävlingsbanan men även arbetar för rasen och rasklubben genom dess klubbtidning, olika klubbmästerskap med mera.