Kooikerträff i Visseltofta 2018

Den 12 maj klockan 11.00 är det återigen dags för Kooikerträff hos Marita Reijonen i Visseltofta. En tradition som brukar vara väldigt omtyckt.

Alla går en promenad med tipsrunda tillsammans och väl tillbaka efter promenaden blir det någon slags aktivitet med hundarna. Än är ingen aktivitet bestämd så har ni några förslag tar Marita gärna emot dem.

Ta med eget fika och en egen stol. Det finns tillgång till en grill och Marita bjuder som vanligt på kaffe och kaka.

Hoppas så många som möjligt dyker upp, även om man inte har kooiker är man välkommen huvudsaken är att man gillar hundar!

Vill ni vara med kontaktar ni Marita den 7 maj, antingen via Facebook eller på sms till nr 0730427154.

Kooikerträff i Visseltofta 2017

Den 3 juni anordnade Marita Reijonen en kooikerträff i Visseltofta. Som vanligt fick den som ville komma, även om man hade en annan ras eller om man bara ville träffa hundar. Huvudsaken var att man tycker det är kul med hundar. Till slut dök det upp 15 kooikrar, 2 schäfrar, 1 stabyhund och 1 welsh springer spaniel.

Dagen började med en tipspromenad med kluriga frågor om Disneyvärlden. Vinnare blev Amanda, Daniel och Frida med Otto. Efter promenaden var det fikadags innan de började göra lite nybörjarövningar i Nosework, som passar hundar i alla åldrar oavsett ras.

Det blev lite klurigt för hundarna, men övar de så kommer det att går bra. Alla som kom fick ett litet träningskit med sig hem för att fortsätta träna Noseword. 

Marita vill tacka alla som kom och ser fram emot höstens träff och hon hoppas på minst lika bra uppslutning.

visseltofta_6 visseltofta_5

visseltofta_4 visseltofta_3

visseltofta_2

Aktiviteter

Vill du också få med en aktivitet som du anordnat? Mejla bilder och text om aktiviteten till webmaster@skooi.se.