Välkomna till Tånga Hed, Vårgårda 15-16 augusti 2020!

 

Detta är för många kooikerägare höjdpunkten på året när vi får träffas och prata kooiker, se och träffa alla hundar, tävla i agility, rallylydnad och utställning. Här kan man få inspiration till kommande avelskombinationer, träffa andra uppfödare och kooikerägare och ha knyta nya och gamla kontakter.

Det går jättebra att höra av sig till styrelsen om man vill vara med på ett hörn och arrangera eller har idéer om hur man kan hjälpa till. Du är kanske jätteduktig på att hitta sponsorer som vill skänka priser till tävlingarna, har ett freestyleprogram som du vill visa upp för oss andra, vill ordna med den gemensamma middagen på lördagkvällen eller något annat?


Hör av dig till styrelse@skooi.se och berätta vad du vill hjälpa till med

 

För att boka boende på vandrarhemmet eller husvagn/husbilsplats kontakta Tånga Hed Camping och Vandrarhem

Mailadress: info@tangahed.se

Telefonnummer: +46 (0)322-624311
Fax: +46 (0)322-624211

.

KM Rallylydnad och agility

Klubbmästerskap i Agility och Rallylydnad 15/8 2020

 

Agility KM

Agilityklass och hoppklass motsvarande officiell klass 2, resultat från båda loppen läggs ihop för att få en sammanlagd SKooi-mästare i agility. Öppet för hundar över 18 månader

Blåbärsklass

En agilityklass för nybörjare eller för dig som inte vill delta i KM. Endast hopphinder och tunnlar förekommer i denna klass. Man får köra två varv på samma bana där snabbaste resultatet räknas för att bli SKooi:s Blåbärsmästare. Öppet för hundar över 15 månader.

Domare: Vakant

 

Rallylydnads KM

KM i rallylydnad görs genom en bana med skyltar från samtliga officiella klasser, även ”skojskyltar” kan förekomma. Hundar över 10 månader får delta och hunden framförs endast på förarens vänstra sida. Föraren får själv välja om hunden hålls kopplad eller inte. Bedömningen sker utifrån de officiella reglerna oberoende på vad man väljer.

Domare: Mona Bratt

CLUBSHOW

Officiell utställning för Nederlandse kooikerhondje

Söndag: 16/8 2020

Domare: Dinanda Mensink, Nederländerna

Anmälan: formulär för anmälan kommer här senare i vår.