CLUBSHOW och KM Agility/Rallylydnad

Välkomna till Tånga Hed, Vårgårda 15-16 augusti 2020!

 

Detta är för många kooikerägare höjdpunkten på året när vi får träffas och prata kooiker, se och träffa alla hundar, tävla i agility, rallylydnad och utställning. Här kan man få inspiration till kommande avelskombinationer, träffa andra uppfödare och kooikerägare och ha knyta nya och gamla kontakter.

Det går jättebra att höra av sig till styrelsen om man vill vara med på ett hörn och arrangera eller har idéer om hur man kan hjälpa till. Du är kanske jätteduktig på att hitta sponsorer som vill skänka priser till tävlingarna, har ett freestyleprogram som du vill visa upp för oss andra, vill ordna med den gemensamma middagen på lördagkvällen eller något annat?


Hör av dig till styrelse@skooi.se och berätta vad du vill hjälpa till med.
 

För att boka boende på vandrarhemmet eller husvagn/husbilsplats kontakta Tånga Hed Camping och Vandrarhem

Mailadress: info@tangahed.se

Telefonnummer: +46 (0)322-624311
Fax: +46 (0)322-624211

VIKTIG INFO OM CS/KM

SKooi:s styrelse planerar för att kunna genomföra året CS och KM så gott det går just nu.
Idag har SKKs styrelse möte där man diskuterar Corona-pandemin och de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten har gått ut med.

Vi har diskuterat möjligheterna med att genomföra utställning med begränsat antal personer på plats men att alla som vill ändå ska kunna delta. Vi följer utvecklingen och meddelar er vad som händer löpande.

ANMÄLAN till CS och KM kan med fördel göras redan nu. Det är bra att ha något roligt att se fram emot och vi hoppas att det ska gå att träffas på något sätt i augusti.
För att det inte ska bli en massa extra jobb med eventuella återbetalningar så vill vi att ni avvaktar med att betala anmälningsavgiften till 2 veckor före CS/KM.

 

Uppdaterat 29 april 2020

Anmälan Clubshow 2020

Nedan anmäler ni er till utställningen. En anmälan per hund som ska ställas ut. Alla uppgifter är obligatoriska.

Use this form to enter the Club show. All boxes must be filled. If you need help please contact us by mail zonovas@hotmail.com


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 
 

 

Dogs registered in a country outside of Sweden must send a copy of the dog´s pedigree to SKooi in order to enter.

INBJUDAN / INVITATION

Inbjudan 1

 

Inbjudan 1 engelska