Clubshow 17 augusti 2019

Hjärtligt välkomna till Svenska Kooikerhondjeklubbens årliga Club Show och klubbmästerskap. Årets tävlingar kommer äga rum lördagen den 17 augusti på Degeberga Stugby i Skåne. Vi hoppas att så många som möjligt vill komma och ta del av en oförglömlig dag, helt i kooikerhondjens tecken.

 

CLUB SHOW (officiell nationell utställning)


Domare: Sjoerd Jobse, Sverige.

* Bästa valp 4-6 månader.
* Bästa valp 6-9 månader.
* Bästa junior.
* Bästa unghund.
* Bästa veteran.
* Best in Show

Anmälan görs på hemsidan via ett formulär som kommer finnas här så småningom.

 

ADRESS till utställningsplatsen:
Degeberga Stugby
Trollemöllavägen
52 297 94 Degeberga

För bokning av boende kontakta stugbyn via deras hemsida eller kontakta dom per telefon: 044-35 00 60 /mail: info@degebergastugby.se

 

bis

Klubbmästerskap i Agility och Rallylydnad

KM AGILITY (inofficiell)

Domare:

KM i agility görs genom att resultat från en agilityklass och en hoppklass läggs ihop, nivåerna är motsvarande klass 2. Om man önskar kan man delta i endast en klass men då deltar man inte i KM.

Blåbärsklass arrangeras för hundar som är över 15 månader. Hundar som på officell tävling har tagit en ”pinne” kan delta i blåbärsklassen men är då utom tävlan.

IMG-3337

KM RALLYLYDNAD (inofficell)

Domare: Inte klart ännu

KM i rallylydnad görs genom en bana med skyltar från samtliga officiella klasser, även ”skojskyltar” kan förekomma. Hundar över 10 månader får delta och hunden framförs endast på förarens vänstra sida. Föraren får själv välja om hunden hålls kopplad eller inte. Bedömningen sker utifrån de officiella reglerna oberoende på vad man väljer.

 

Kess rally