Nominerade Årets hederspris

Mariela Nilsson med Tiger, Troy och Tyke

Mariela, Troy, Tyke, Tiger

Motivering: Mariela och Tiger (Lovemix Never Stop Tiger) har på ett halvår lyckats ta sig från klass 1 till klass 3 och är nu (december 2018) endast en pinne ifrån att vara kvalade till nästa års SM i agility individuellt. Mariela har även med sina två äldre hundar ännu en gång tävlat SM individuellt samt i lag och knep där guldet i laget Finn Fem Fel. Både Troy (Mattssons Troy) och Tyke (Mattssons Tyke) är också de kvalade till SM 2019.


Daina Knops och Ture (Miltassias Adventure Av Zaleo)

Daina och Ture

Motivering: Tävlingsekipage som målmedvetet jobbat mot att kvalificera sig till SM i agility 2018 och på sista kvaldagen tog sista SM-pinnen! Deltog individuellt på SM och har också kvalificerat sig till SM 2019. De har under året tagit Agilitychampionat och har ett cert kvar till Hoppchampionat. I utställningsringen har Ture blivit Litauisk UCH, Lettisk UCH och har ett CACIB kvar till Int UCH. 

 

Teresa Olofsson

Teresa Olofsson

Motivering: Teresa har ett brinnande intresse för Nederlandse Kooikerhondje och Svenska Kooikerhondjeklubben. Teresa har ett stort engagemang gentemot rasklubben och rasen då hon inte bara är ute på tävlingsbanan men även arbetar för rasen och rasklubben genom dess klubbtidning, olika klubbmästerskap med mera.

Röstning Årets hederspris

Rösta på den du vill ska få Årets hederspris. Bara medlemmar får rösta. Alla fält är obligatoriska att fylla i.